ARGAN VICTORIA BEAUTY Υπάρχουν 8 προϊόντα.

το «Υγρό χρυσάφι του Μαρόκου"
Λάδι ARGAN, γνωστό ως το «υγρό χρυσάφι του Μαρόκου". Προέρχεται από το άγνωστο στα μέρη μας δέντρο argan, το οποίο ευδοκιμεί μόνο σε δύο χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο - το Μαρόκο και το Μεξικό. Στο Μεξικό, οι καρποί του δεν χρησιμοποιούνται, ενώ στο Μαρόκο η χρήση είναι ευρέως διαδεδομένη. Το δέντρο θεωρείται ως τοτέμ που συμβολίζει το ανεξάρτητο και μυστηριώδες πνεύμα της χώρας.

Ένας πολύ παλιός Αφρικάνικος θρύλος, εξηγεί πώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά το δέντρο argan. Σύμφωνα με αυτόν, σε μια περίοδο ακραίας φτώχειας, αιματηρής βεντέτας και ασθένειων, ένας άνδρας στο Μαρόκο περνούσε τις μέρες και τις νύχτες του σε προσευχή, ελπίζοντας να ανακαλύφτεί η ρίζα του κακού και να πορευτούν προς τη σωτηρία. Αλλά περνούσαν μήνες και χρόνια και το κακό δεν τέλειωνε και ο λαός εξαθλιωνόταν όλο και περισσότερο. Μια μέρα, στις προσευχές του αγίου αυτού άνδρα εντάχθηκε και μια γυναίκα με απίστευτα καθαρή ψυχή. Το Σύμπαν συγκινήθηκε από την πίστη, την επιμονή και την αγάπη αυτών των ανθρώπων και χάρισε στο λαό τους το Argan - το Δέντρο που δίνει ζωή. Οι άνθρωποι έμαθαν να χρησιμοποιούν το σκληρό ξύλο του ως υλικό για τα σπίτια και τα εργαλεία τους, με τα φύλλα και φρούτα τρέφονταν τα ζώα και από τους πυρήνες του εξήγαγαν το λάδι το οποίο χρησιμοποιούσαν για μαγείρεμα και θεραπειες. Το λάδι αυτό τους προστάτευε από αρρώστιες , διατηρούσε την ομορφιά των γυναικών και την δυναμη των ανδρών. Ο θρύλος λέει ότι το πρώτο δέντρο Αργκάν στέκεται ακόμα με το μαγευτικό του στέμμα. Από τότε, για τους Μαροκινούς που ζουν στην περιοχή των δασών με Argan, αποτελει ένα ιερό σύμβολο λατρείας, συνοδευοντας ετσι τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή τους.
Η διαδικασία της εξαγωγης του ελαιου Argan είναι εξαιρετικά επίπονη, αλλά οι Μαροκινοί ακόμη και σήμερα με επιμονή και αφοσίωση εξακολουθούν να το παράγουν με βάση την αρχαία παράδοση. Η εξήγηση είναι μόνο μία - καθώς έχουν αποδειχθεί οι εκπληκτικές ποιότητες του Argan ειτε απο μόνο του είτε σε συνδυασμούς με αλλά λάδια η αιθέρια έλαια. Η φύση έχει δώσει στον άνθρωπο μια πολύτιμη ουσία την οποία καμία σύγχρονη τεχνολογία δεν μπορεί να δημιουργήσει - το μοναδικό λάδι, ένας εκπληκτικός συνδυασμός-σύμμαχος του ανθρώπου για την υγεία την ομορφιά και την αποδοτικότητα του. Είναι εξίσου αποτελεσματικο σε νεο η ωριμο δερμα, ξηρό η λιπαρό, επιτυγχανοντας ενυδατωση, αναζωογονηση και ισσοροπια. Το λαδι Argan ενεργοποιεί τις ζωτικές λειτουργίες των κυττάρων, επιβραδύνει τη γήρανση και τις ρυτίδες. Είναι η τέλεια μάσκα για υγιή, εύπλαστα και λαμπερά μαλλιά. Χρησιμοποιείται επίσης για την θεραπεία της ακμής, της ψωρίασης, είναι αποτελεσματικό για το έκζεμα και την νευροδερματίτιδα,εξαφανιζει ακομα, ουλες και σημάδια πληγών και εγκαυμάτων. Η φύση αυτης της μοναδικής φορμουλας συνδιαζει τελεια τα ωμέγα-9, ωμέγα-6 και ωμέγα-3, τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, μια βιταμίνη της αναπαραγωγής, της νεοτητας και ενισχισης του μυϊκού τόνου.
Η σύγχρονη επιστήμη αποδέχεται σήμερα εκείνο που η από χιλιετίες ανθρώπινη πρακτική έχει επιβεβαιώσει. Δηλαδή, ότι τα φυσικά προϊόντα είναι τα πολυτιμότερα δώρα που δόθηκαν στον άνθρωπο για την διατήρηση της υγείας του και της ομορφιάς του.

καλαθι  

Κανένα Προϊόν

Μεταφορικά 0,00 €
ΦΠΑ 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

καλαθι ΑΓΟΡΑ

PayPal