ΚΕΡΑΤΙΝΗ Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Τα μαλλιά μας, είναι η επέκταση του νευρικού συστήματος, ειναι ένα είδος "προέκτασης" των νευρόνων που απολήγουν στον εξωτερικό εγκεφαλικό φλοιό. Μπορούμε  να τα θεωρήσουμε ως «εξαγόμενα προς έξω, νεύρα" - ένα είδος ιδιαίτερα εξελιγμένων «κεραίων», οι οποίες λαμβάνουν και  στέλνουν τεράστιες ποσότητες σημαντικών πληροφοριών στο στέλεχος του εγκεφάλου, στο μεταιχμιακό σύστημα (αντίληψη αισθήσεων, μνήμη & μάθηση, διασύνδεση ορμονικών ερεθισμάτων και συναισθήματος) και στον εγκεφαλικό φλοιό.
Τα μαλλιά μας είναι ένας αγωγός πληροφοριών προς τον εγκέφαλο και αντίστοιχα ακτινοβολούν ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπεται από τον εγκέφαλο στη γύρω περιοχή. Αυτό φαίνεται στην φωτογράφηση Κίρλιαν (Kirlian), όταν ένα άτομο φωτογραφίζεται με μακριά μαλλιά και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με κουρεμένα.
Τα υγειή μαλλια, αν έχουν και αρκετό μήκος, ενεργοποιούν τη 6η αίσθηση. Δεν είναι τυχαίο που οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά. Η ινδιάνικη φυλή, είναι γνωστή για την ιδιαίτερή της διαίσθηση και την επαφή της με την φυση. 
Όταν τα μαλλιά είναι κοντά, ταλαιπωρημένα, με κατεστραμένη δομή τρίχας, ο εγκέφαλος χάνει την ευεργετική δυνατότητα αποστολής και λήψης πληροφοριών προς και από το περιβάλλον! Με αποτέλεσμα να μπλοκάρονται μείζονος και ζωτικής σημασίας λειτουργίες του εγκεφάλου, όπως αντίληψη, μνήμη, μάθηση, συναίσθημα.
Στην βιβλική ιστορία του Σαμψών και της Δαλιδά, έχει κωδικοποιηθεί μια μεγάλη αλήθεια! Όταν η Δαλιδά έκοψε τα μαλλιά του Σαμψών, ο ανίκητος εως τοτε Σαμψών νικήθηκε. Αποκωδικοποιώντας την αλήθεια της ιστορίας, συμπεραίνουμε οτι με την απώλεια των μαλλιών του ο Σαμψών, έχασε την δύναμη συνεργασίας του με τον εγλέφαλο, την αντίληψη. Με λίγα λόγια: τη δύναμή του!!!
Φροντίστε τα μαλλιά σας !

Η σειρά ΚΕΡΑΤΙΝ της VICTORIA BEAUTY προσφέρει επανόρθωση ακόμα και στα πιο κατεστραμμένα και ταλεπωρημένα μαλλιά. Βελτιώνει τη δομή της τρίχας τρέφοντάς την μέχρι τη ρίζα. Διεγείρει τις ζωτικές λειτουργίες των μαλλιών καθιστώντας τα δυνατότερα υγιή και όμορφα με φυσική λάμψη και ζωντάνια.

καλαθι  

Κανένα Προϊόν

Μεταφορικά 0,00 €
ΦΠΑ 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

καλαθι ΑΓΟΡΑ

PayPal