ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Υπάρχουν 12 προϊόντα.



Η Αρωματοθεραπεία είναι ο φυσικός τρόπος αντιμετώπισης των συμπτωμάτων μίας πάθησης, με τη μέθοδο της επίδρασης στα πνευματικά και συναισθηματικά χαρακτηριστικά του ασθενούς. Το άρωμα των αιθέριων ελαίων δρα θεραπευτικά στο μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου που σχετίζεται με τη μνήμη, το συναίσθημα και τον έλεγχο των ορμονών. Είναι απίστευτο το ότι μια τόσο ευχάριστη και αποτελεσματική θεραπεία, αρχαία όσο οι πυραμίδες, παρέμεινε κρυμμένη, ανώνυμη και παρεξηγημένη για σχεδόν 5000 χρόνια. Στο βάθος της ιστορίας, από τον Ιπποκράτη έως τους θεραπευτές της αρχαίας Αιγύπτου, από την Ινδία και την Κίνα έως τους αρωματοποιούς που δεν προσβλήθηκαν από τη χολέρα που μάστιζε την Ευρώπη, μπορούμε να πούμε ότι η αρωματοθεραπεία είναι η αρχαία επιστήμη ανεύρεσης του κατάλληλου αιθέριου ελαίου που, μέσω της εφαρμογής του στον άνθρωπο, βελτιώνει την υγεία, εξασφαλίζει ηρεμία, ευεξία και βελτίωση της καθημερινής μας διάθεσης.

Η αρωματοθεραπεία λειτουργεί παράλληλα με τις δυνάμεις της φύσης και ποτέ εναντίον της. Σε αντιπαράθεση με τη Χημική Βιομηχανία Φαρμάκων, υποστηρίζει τον φυσικό τρόπο προσέγγισης και ίασης μιας ασθένειας. Οδηγεί σε μια πραγματική θεραπεία και σε καμία περίπτωση δεν είναι μια μορφή φαρμάκου που καταστέλλει απλώς τα συμπτώματα.
Τα αιθέρια έλαια είναι δυναμικά! Εισχωρούν στο σώμα, ασκούν τη δράση τους και φεύγουν με ένα απαλό και μη παρεμβατικό τρόπο. Δρουν σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα και επηρεάζουν τις λειτουργίες των οργάνων, των κυττάρων, των σωματικών υγρών και της λεπτής ενέργειας, καθώς και των ενεργειακών πεδίων. Αν και δεν παραμένουν στο σώμα για περισσότερο από 3-4 ώρες, ενεργοποιούν τη διαδικασία ανάρρωσης η οποία μπορεί να συνεχίσει για ημέρες ή εβδομάδες.

Η αρωματοθεραπεία έχει γενική επίδραση σε όλο τον οργανισμό και όχι απλώς μια αντιμετώπιση της συγκεκριμένης νόσου. Επιτίθεται στα αίτια, όχι στα συμπτώματα και τις περισσότερες φορές σταματά την εξέλιξη της νόσου ακόμη και σε εμβρυακή κατάσταση.

καλαθι  

Κανένα Προϊόν

Μεταφορικά 0,00 €
ΦΠΑ 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

καλαθι ΑΓΟΡΑ